Контакт

Оставете ни порака

Адреса

mediaoffice.mk е трговски бренд на МЕДИА ДИЗАЈН дооел

Ул. Борис Кидрич бб, 2000 Штип
Тел. 032 605 992
Email: info@mediaoffice.mk

Работно време

Понеделник – Сабота: 8.30 -21.00
Недела: Одиме на риба

Вработување

Доколку сте заентересирани за можностите за вработување, контактирајте: info@mediaoffice.mk