За компанијата

Историја на компанијата

МЕДИА ДИЗАЈН успешно постои и се развива цели 12 години. Успешната приказна започнува во 2004 година со отварање на продажно-сервисен центар од 35м2 и еден вработен за да денеска поседуваме 3 модерни салони за продажба на компјутерска опрема со вкупна површина од 180м2, магацински простор од 100м2, две дистрибутивни возила и најбитното 10 високостручни вработени кои секојдневно се грижат за повеќе од 2000 клиенти

Соработувајте со нас!

12 годишната продажба на канцелариски материјали и компјутерска опрема ни дава искуство да ги избереме најквалитетните продукти за нашите клиенти!

Што навистина работиме?

Продажба на канцелариски материјали, сервис и одржување на компјутери и компјутерска опрема, дигитално и офсет печатење

Наша Визија

Да продолжиме по патот по кој сме изградиле доверба и сигурност

Што може да направиме за Вас ?

Техничка подршка

Сите понудени артикли се од познати брендови, со што квалитетот е загарантиран

Брза испорака подразбира On-line  порачката да биде во вашата канцеларија рано наутро додека го пиете утринското кафе

Нашите оператори Ви стојат на располагање за сите прашања поврзани со артиклите кои ви се потребни

Клиентите кои секојдневно ги опслужуваме

Канцелариски прибор од познати брендови

Кертиџи оригинални

Печатење дигитално, офсет

Тонери и кертриџи за сите модели

Принтери продажба и сервис