Хефталица рачна Delta 107


  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 30 листа
  • Користи иглички 24/6

350 ден

  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 30 листа
  • Користи иглички 24/6
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Хефталица рачна Delta 107”

Нема рецензии уште.