Хартија во боја Fabriano A4 формат


Пастелни, интензивни неон бои, 80g/m2. 500 листа

600 ден

Pastelni, интензивни неон бои, 80g/m2. 500 листа

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Хартија во боја Fabriano A4 формат”

Нема рецензии уште.