Попуст !

Перфораторот STD P865


  • Моќност на дупчење 65 листа
  • Растојание миѓу дупки 80 мм.
  • Дијаметар на дупка 6 мм.

1.300 ден 1.400 ден

Perforator STD P865

  • Моќност на дупчење 65 листа
  • Растојание миѓу дупки 80 мм.
  • Дијаметар на дупка 6 мм.
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Перфораторот STD P865”

Нема рецензии уште.