Перфораторот STD H-20


  • Моќнос на дупчење 20 листа
  • Растојание миѓу дупки 80 мм.
  • Дијаметар на дупка 6 мм.

220 ден

Perforator STD H-20

  • Моќнос на дупчење 20 листа
  • Растојание миѓу дупки 80 мм.
  • Дијаметар на дупка 6 мм.
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Перфораторот STD H-20”

Нема рецензии уште.