Хефталица рачна STD S-150


  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 25 листа
  • Користи иглички 24/6

300 ден

Heftalica STD S-150

  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 25 листа
  • Користи иглички 24/6
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Хефталица рачна STD S-150”

Нема рецензии уште.