Хефталица рачна STD S-130


  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 16 листа
  • Користи иглички No.10

250 ден

Heftalica STD S-130

  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 16 листа
  • Користи иглички No.10
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Хефталица рачна STD S-130”

Нема рецензии уште.