Хефталица рачна Delta 105


  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 20 листа
  • Користи иглички N24/6

400 ден

Heftalica Delta 105

  • Рачна хефталка
  • Моќност на хефтање 20 листа
  • Користи иглички N24/6
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Хефталица рачна Delta 105”

Нема рецензии уште.