Хефталица мини 868


  • Столна хефталка
  • Моќност на хефтање 10 листа
  • Користи иглички 24/6

65 ден

Heftalica mini 868

  • Столна хефталка
  • Моќност на хефтање 10 листа
  • Користи иглички 24/6
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Хефталица мини 868”

Нема рецензии уште.