Фискална ролна 57 мм/60 м.


  • Термалниа хартија 60 g/m2
  • 60 метри
  • Димензија 57 мм.

40 ден

Fiskalna rolna 57 mm/60 m.

  • Термалниа хартија 60 g/m2
  • 60 метри
  • Димензија 57 мм.
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Фискална ролна 57 мм/60 м.”

Нема рецензии уште.