Перфораторот STD H-40


 

  • Моќност на дупчење 20 листа
  • Растојание миѓу дупки 80 мм.
  • Дијаметар на дупка 6 мм.

550 ден

Perforator STD H-20

  • Моќност на дупчење 20 листа
  • Растојание миѓу дупки 80 мм.
  • Дијаметар на дупка 6 мм.
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Перфораторот STD H-40”

Нема рецензии уште.