Папка УР фолија EXXO 55 микрона


  • 100 броја
  • 55 микрона
  • Димензија 218 х 300 мм.

500 ден

Papka UR

  • 100 броја
  • 55 микрона
  • Димензија 218 х 300 мм.
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Папка УР фолија EXXO 55 микрона”

Нема рецензии уште.