,

Мрежа полица 1/4 црна


  • 4 полици
  • Димензија 300 х 390 х 350 мм.
  • Боја црна

790 ден

Mreza polica 1/4

  • 4 полици
  • Димензија 300 х 390 х 350 мм.
  • Боја црна

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Мрежа полица 1/4 црна”

Нема рецензии уште.