Молив технички Baile 0.5 мм


  • Ширина на мина 0,5 мм.
  • Автоматски механизам

35 ден

Moliv tehnicki

  • Ширина на мина 0,5 мм.
  • Автоматски механизам
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Молив технички Baile 0.5 мм”

Нема рецензии уште.