Ласер етикети 48,5 х 25,4 мм.


  • 44 лепенки на лист
  • Формат: 48,4 х 25,4 мм.
  • 100 листа

450 ден

Laser Etiketi

  • 44 лепенки на лист
  • Формат: 48,4 х 25,4 мм.
  • 100 листа
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Ласер етикети 48,5 х 25,4 мм.”

Нема рецензии уште.