Келнерско блокче


  • 100 листа
  • Хартија бездрвна
  • Димензија : 140 х 90 мм

15 ден

Kelnersko blokce

  • 100 листа
  • Хартија бездрвна
  • Димензија : 140 х 90 мм
Категорија:

Врз основа 0 рангирања

0.0 вкупно
0
0
0
0
0

Бидете први да дадете коментар за “Келнерско блокче”

Нема рецензии уште.